Ergela Kelebija

SALAŠ ERGELA KELEBIJA

ukus domaćih specijaliteta

RESTORAN

o nama

Pamtite li još miris bakine kuhinje, ukus domaćih specijaliteta koje je za vas s ljubavlju spremala?

Salaš Ergela Kelebija koja se nalazi u dvorištu ergele, nudi vam veliki broj brižljivo odabranih domaćih specijaliteta vojvođanske kuhinje spremljenih od prirodnih sirovina na način na koji se kuvalo pre 30, 40 godina. Ovim ali i jelima novijeg datuma možete ispratiti sve vama bitne prilike u vašem životu.

Domaći specijaliteti

Miris bakine kuhinje

Slani specijaliteti

prijatno

Dobrodošli u restoran Salaš Ergela Kelebija, gdje se svaki obrok pretvara u gurmansko putovanje kroz bogate ukuse i mirise naše regije. Naša ponuda slanih specijaliteta je pažljivo osmišljena kako bi zadovoljila i najzahtjevnija nepca.

Slatki specijaliteti

prijatno

Nakon savršenog obroka u restoranu Salaš Ergela Kelebija, vreme je za nešto slatko. Naša ponuda slatkih specijaliteta osmišljena je da razmazi vaša čula i donese vam trenutke čiste sreće i zadovoljstva.

MENI

preporuka

U našem restoranu, svako jelo je pripremljeno s ljubavlju i pažnjom, koristeći samo najkvalitetnije sastojke. Pozivamo vas da uživate u autentičnim ukusima koji će vas vratiti u detinjstvo i probuditi najlepše uspomene.

Naš desert meni je osmišljen da zadovolji svakog sladokusca, koristeći najfinije sastojke i tradicionalne recepte. Uživajte u slatkim trenucima i ponesite sa sobom nezaboravne uspomene na posetu Villi Majur.

Ostale usluge

Ergela Kelebija nije samo mesto za ljubitelje konja, već i destinacija koja nudi bogatstvo sadržaja za celokupnu porodicu. Posetite nas i doživite nezaboravne trenutke u ovom rajskom kutku Bačke.

Lokacija

Ergela Kelebija se nalazi na samo 15 minuta vožnje od centra Subotice, blizu Mađarske granice, u samom srcu Bačke, lako je dostupna i dobro povezana sa glavnim saobraćajnicama. Okružena je poljima i šumama, što je čini idealnim mestom za beg od gradske vreve i uživanje u prirodnom ambijentu.

Sadržaj

Tokom boravka u Ergeli Kelebija možete obići pašnjak sa kobilama i ždrebadima, pastuvsku štalu, deo gde su smešteni magarci, kao i  i mini ZOO vrt.
U okviru Vile Majur, možete se opustiti i osvežiti u našem wellness i spa centru, uz razne tretmane i masaže koje će vas revitalizovati.

AKTIVNOSTI

Jahanje i vožnja fijakerom – Bez obzira na to da li ste iskusni jahač ili početnik, naši instruktori će vam pomoći da se upoznate sa konjima i uživate u jahanju kroz prelepe pejzaže ergele.
Ergela Kelebija je takođe dom mnogim vrstama ptica i drugih životinja, što je čini savršenim mestom za ljubitelje prirode i posmatranje ptica.